Toppendag! đŸ„°

Just nu ligger vi pĂ„ stranden Bee Happy och bara njuter! đŸ„°đŸ™ 33 grader och strĂ„lande sol.  Vi har precis Ă€tit lite Pad Thai till lunch. 
NĂ„gon Ă€r supernöjd över sin kokosnöt! 😋😅
(null)
(null)
(null)

Annat var det med vĂ€dret igĂ„r 😅 planen var ju bĂ„ttur med Sunflower men den blev instĂ€lld sĂ„ jag planerade om lite. Vi Ă„kte till stranden Ao Khai, i Mae Phim dĂ€r vi Ă„t god fish taco/shrimp taco till lunch pĂ„ Drift Bar. Sen hade vi tĂ€nkt hĂ€nga pĂ„ stranden dĂ€r men lagom efter ett dopp i havet sĂ„ kom regnet 😅 inga stora mĂ€ngder, det smĂ„regnade lite men vi bestĂ€mde oss för att Ă„ka vidare till Dog Rescue istĂ€llet. JĂ€ttekul att komma tillbaka dit och gosa med alla hundarna! đŸ„° vi tog ocksĂ„ med lite hundgodis samt skĂ€nkte lite pengar till mat och förnödenheter. Ca 300 hundar berĂ€ttade kvinnan dĂ€r att dom har nu. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
EfterĂ„t Ă„kte vi vidare för att titta pĂ„ det gamla militĂ€rfartyget HTMS Prasae, som finns nĂ„n mil dĂ€rifrĂ„n, som en minnesplats. 
"BĂ„ten har en lĂ„ng tjĂ€nstgöringshistoria frĂ„n U.S. Navy under andra vĂ€rldskriget Ă€nda till Thai Royal Navy och millennieskiftet". 
Fredrik hittade ocksĂ„ "lite" motorcyklar att dregla över 😅
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

PĂ„ kvĂ€llen tog vi moppen bort till takrestaurangen ’Martique’ som ligger jĂ€ttefint, pĂ„ 4:e vĂ„ningen med utsikt över havet, Koh Samet och solnedgĂ„ngen. DĂ€r blev det födelsedagsmiddag för Fredrik med bĂ„de god mat och efterrĂ€tt 😋 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Födelsedagsbarnet med sin nya snygga t-shirt som jag hittat. Tyckte att den var pasande för herrn đŸ˜…đŸ„°đŸ‘Œ
(null)

Kommentera hÀr: