Fått ett efterlängtat besked! 😍

Hejsan hoppsan!
Här blev det ytterligare en lugn kväll efter en fullspäckad jobbdag 🤓
Slutade vid 15.30 och åkte förbi affären en snabbis, därefter hem och slängde mig i en solstol vid poolen. Dock utan någon direkt sol i sikte 🙃 Det var muulet, men sprack upp litegrann precis innan solen gick ner. Det var dock superskönt att både doppa sig lite och ligga och läsa min bok där ändå, riktigt avkopplande.
 
Hade FaceTime-samtal med min kära mor, vid poolen förut.. Där syns det på himlen i bakgrunden hur o-soligt det var 😅
 
Ikväll har vi också sagt hejdå till Joel och Hampus som åkte hem till Sverige igen. Så nu är det 'bara' jag, Marie och Pim kvar i huset. De är kvar i två veckor till och sen åker även de hem. Då blir jag kvar själv i deras hus 🙃 .. fast bara i en vecka, sen kommer Fredrik hit 💖 Som jag längtar!
 
Jag tog några bilder på vägen hem efter att vi hade slutat förut.. Det är ganska fint bitvis, beroende på vilken väg man väljer att ta. Det går även att åka en större väg, men den är inte superspännande. Den här är betydligt mysigare! 
 
Idag var "pest-control" på besök på ESS. De sprayar för att förhindra olika insekter och djur, såsom kackerlackor osv. Det är vi tacksamma för! 🙏 och det görs även här i området där vi bor.
 
Chicken cashewnut till kvällsmat idag! 😋
.. och ett avsnitt av TV4:s "Poliserna i våldsvågen", jätteintressant! Serietips ☝
 
Appropå rubriken så har jag/vi precis fått ett besked som vi väntat på! 🙏
Innan jag åkte till Thailand så var jag och Fredrik och kollade på en lägenhet, i Kneippen. Det var en lägenhet som jag fått lite tips av från en förälder på min förskola hemma i Sverige, då hon jobbar för den hyresvärden och dom var väldigt måna om att hitta "rätt" hyresgäster dit. Kneippen är mitt absoluta favoritområde inne i Norrköping, ett lugnt och idylliskt villaområde med många superfina arkitektritade hus som är såå kul att bara gå runt och kolla på. Det ligger dessutom jättebra, precis intill Motala ström med en bra "runda"/promenadstråk runt vattnet där, som jag ofta gick/sprang nör jag bodde närmare, men även nära till E4. Själva huset är ett mysigt mindre lägenhetshus med enbart tre lägenheter i, ett på varje våningsplan, och den lägenheten vi kollade på är vindsvåningen. Då har man alltså hela vindsvåningen själv, en lägenhet med många mysiga vinklar och vrår. 
Idag fick vi alltså besked om att lägenheten är vår om vi vill ha den.. Och vi har tackat ja! 😁
Det har blivit en hel del flyttar i Idas liv på senaste... och jag har faktiskt trivs bra där vi bor nu med. Meeen det här är ytterliggare ett steg bättre känns det som och här känns det som att vi kommer bli kvar ett tag 😍 Vi är supertaggade!
Lägenheten står tom redan nu men de har gått med på att vänta med att låta oss flytta in tills den 1/6. På så vis hinner vi hem från Thailand i lugn och ro och slipper att stresspacka en hel lägenhet på två veckor 😅👌

Så här ser det mysiga huset ut!
.. och från balkongen (längst upp till höger i bild) så ser man till och med lite av vattnet i Strömmen.