Hittade en kompis 😍

Vi har varit pĂ„ sĂ„Ă„ fina platser hĂ€r pĂ„ Koh Samet idag! đŸ„° 
Först tog vi moppen bort till stranden Ao Prao som Ă€r typ den enda stranden som finns pĂ„ vĂ€stra sidan av ön. Det var jĂ€ttefint, som ni kan se pĂ„ bilderna hĂ€r nedan. Men tyvĂ€rr fanns inga stolsĂ€ngar/solstolar att hyra om man inte bodde pĂ„ resorterna dĂ€r, sĂ„ vi Ă„kte vidare. 
(null)
(null)
(null)
En liten kompis hittade vi pĂ„ vĂ€gen đŸ„°
(null)

IstĂ€llet for vi vidare till Wong Duean-stranden, lite söder om dĂ€r vi bor. Den var ocksĂ„ superfin! Och dĂ€r har vi hĂ€ngt i stort sĂ€tt hela dagen!😍
(null)
(null)
(null)
(null)

Vi tog med oss badtermometern, som visade mellan 32-34 grader i havet 😅 det svalkar inte mycket kan jag lova! Men skönt Ă€ndĂ„ sĂ„klart. 
(null)

Flera restauranger lĂ€ngs strĂ€nderna visar tydligt vad de serverar för mat i alla fall 🙃
(null)

NĂ€r vi kĂ€nde oss nöjda vid 17-tiden tog vi moppen vidare pĂ„ lite sightseeing söderut. Vi hittade ett mysigt "sunset view"-stĂ€lle högt upp. Mycket folk samlades dĂ€r för att se pĂ„ solnedgĂ„ngen! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

DĂ€refter körde vi hemĂ„t, hoppade i poolen en snabbis, duschade och svirade om.. för att köra uppĂ„t mot Sai Kaew-stranden för lite middag pĂ„ stranden. DĂ€r var det liv och rörelse đŸ„ł
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Nu Ă€r det sovdags! Imorn blir det ocksĂ„ en stranddag! đŸ„°â˜€ïž sedan tar vi bĂ„ten framĂ„t eftermiddagen, hem till Ban Phe igen. 

Kommentera hÀr: