Otur! đŸ«Ł

Idag hade vi minsann inte lika tur med vĂ€dret som vi haft hittills! đŸ˜…đŸ«Ł
(null)
(null)
(null)

Vi bestĂ€mde att idag, sista dagen i Thailand, skulle bli en dag med enbart avkoppling - sol och bad vid poolen för att njuta de sista timmarna innan hemfĂ€rd. Meen vi hann vĂ€l bada en kort stund innan det började mullra.. och regna. SĂ„ frĂ„n lunchtid har vi hĂ€ngt pĂ„ hotellrummet och bara chillat, framför nĂ„t naturprogram om ormar 😅 inte mycket mer Ă€n sĂ„ blev gjort förrĂ€n kl. 18 dĂ„ vi checkade ut frĂ„n hotellet (hade bestĂ€llt ’late check out’ och senaste tiden var kl.18) och tog en taxi till flygplatsen. 

Första gĂ„ngen med lĂ„ngbyxor pĂ„ 2 mĂ„nader đŸ˜±
(null)

SĂ„na hĂ€r transporter Ă€r inte ovanliga att se hĂ€r i Thailand.. 
(null)

FrĂ„n ca kl. 19 har vi varit hĂ€r pĂ„ flygplatsen och hĂ€ngt.. och planet lyfter 00.05. LĂ„ng vĂ€ntan med andra ord 🙃 men vi har roat oss med att Ă€ta och gĂ„ runt och kika i de olika butikerna. Handlar lite i taxfreen osv. sĂ„ det har inte gĂ„tt nĂ„gon nöd pĂ„ oss. 
Nu sitter vi och lĂ€ser bĂ„da tvĂ„, och boardingen öppnar om en timme. 
(null)
(null)
(null)
(null)

Har ocksĂ„ spenderat en stund med Fredrik liggandes pĂ„ golvet medan jag droppade örondroppar i hans ena öra, pga. öroninflammationen. Hoppas att det ska funka bra för honom med flygningen 🙏 han fick öronproppar av lĂ€karen ocksĂ„, som tydligen ska kunna hjĂ€lpa vid flygning. 
(null)

Nu hĂ„ller vi tummarna för att det inte ska vara fullt pĂ„ planet, sĂ„ att det inte Ă€r supertrĂ„ngt! Ca 12 timmar tar flygningen och vid kl. 07 svensk tid imorgon landar vi pĂ„ Arlanda! ✈
See you! 



Kommentera hÀr: