Ganska häftigt faktiskt! 😁

God kväll! Nu är vi i Bangkok 🥳 .. efter en lång dag! Imorse kom shuttlen och hämtade oss vid 08.15 för att ta oss ner till piren. Vi sa då hejdå till det underbara huset med den fantastiska utsikten, för denna gång. 
Tänk vad lyxigt att få vakna till denna vyn 🙏
(null)
(null)
(null)

Framme vid piren checkade vi in och köpte en ananasshake som blev dagens frukost, tillsammans med några finncrisp 🤪
(null)

Sen åkte vi båt i drygt 2 timmar. Det tog lång tid, det där med att hålla tider är nog inget för thailändare riktigt 😅 vi skulle varit framme på Koh Samui vid 11.30 men klockan var nog i alla fall 12.15 när vi kom fram. Då bokade vi en taxi till en strand som låg rätt nära flygplatsen (för att vara i närheten), där ju åt lunch på Tropikana - en mysig strandrestaurang. Kolla bara utsikten på bilderna nedan! 
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)Efter lunchen tog vi en ny taxi vidare den sista biten till flygplatsen! 
(null)
(null)

Sen blev det lååång väntan, kändes det som åtminstone 😅 vi var framme vid flygplatsen vid 13.30 och planet skulle gå 15.50, men var även det lite försenat. Till slut kom vi iväg!
(null)
(null)

Och nu är vi framme på hotellet.. efter att ha väntat i nästan en timme på taxin som skulle möta oss på Suvarnabhumi Airport, mycket väntan idag 😅
Ikväll har vi i alla fall varit ute och promenerat lite i omgivningarna, för att hitta något bra ställe att äta middag. Vi bor i närheten av Khaosan Road, och den gatan är verkligen gaaalet intensiv 😅 fullt av turister, inkastare, hög musik, buckets och cannabisställen 🫣 vi valde att gå till ett lite lugnare ställe, till en indisk restaurang i närheten. Det var såå gott! 😋
(null)
(null)

Khaosan road 👇
(null)
(null)

Jag ska visa bättre bilder på hotellet, eller framförallt utsikten, imorgon! Vi bor precis intill floden Chao Phraya, med utsikt över både hotellets pool, restaurang sant floden. Det har åkt förbi en massa stora flodbåtar ikväll, fulla av neonljus. Ganska häftigt faktiskt!
(null)
(null)
(null)
(null)

Nu är det sovdags. Imorn blir det lite sightseeing 😊🙏

Kommentera här: