Enda negativa upplevelsen här!

Hello! Det blev visst inget inlägg igår 🤷‍♀️ Men just nu ligger vi på varsin solsäng och njuter, sista dagen här på Koh Tao! Imorn åker vi vidare.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Poolstädarkillen var här nyss igen och fixade lite 🙃 tog vattenprover tror jag, och ’dammsög’ poolbotten. 
(null)

Igår tillbringade vi också stor del av dagen här. Så lyxigt med egen pool att svalka sig i emellanåt, även om det inte svalkar jättemycket pga värmen även i vattnet 😅
Vi åkte ner till ’byn’ och åt en sen frukost/brunch igår, på ett ställe som hade bra recensioner. Cocunut Monkey hette det. Dom hade en hel del hälsosammare alternativ, smoothies/smoothiebowls och veganska alternativ. Men även "crack cookies" 🫣 sång finns verkligen överallt här.. cannabis-ställen. Restaurangen vi åt middag på igår hade till och med en egen del i menyn som bestod av "cannabis shakes" 🙄 man känner också doften av cannabis på många ställen. Det är egentligen den enda negativa upplevelsen som jag känt hittills här. Det märks inte av alls i Ban Phe på detta vis. Men det är ju också ett område som är mindre turistigt och särskilt ’backpackers’/ungdomar. 
(null)
(null)
(null)

Framåt sen eftermiddag igår så tog vi moppen in till ’byn’ igen. Vi tog med oss badkläder och cyklop/snorkel för att prova lyckan längs Sairee Beach 😊 vi hade nog dock behövt kommit ut ännu längre från stranden än vi gjorde, då det var vääldigt långgrund och mycket båtar omkring. Det var skönt att bada i alla fall 😊
(null)
(null)

Efteråt satte vi oss på en strandrestaurang i närheten och åt middag i solnedgången. Green Curry chicken för min del. Någon form av kycklingburgare med thaibasilika för Fredrik. 
(null)
(null)
(null)
Cannabis special.. 
(null)

(null)
(null)

Kvällsbad i poolen när vi kom hem 😍
(null)
(null)

.. och därefter lite lördagsmys i form av glass och färsk ananas/vattenmelon 😋 samtidigt som vi såg färdigt på Queen’s Gambit. 
(null)





Kommentera här: