2 timmar på en läkarmottagning!

Sista eftermiddagen på denna ö tillbringade vi på Koh Tao international clinic, en läkarmottagning 🫣 det blev väl ca 2 timmar där ungefär.. Fredrik har haft lock för ena örat i ett par dagar och ont, som inte släpper. Så jag tjatade på honom om att det kanske är bra att kolla upp det innan vi ska flyga imorgon, då det kan vara smått oskönt att flyga med öron-ont, pga lufttrycket. Och det visade sig att han har öroninflammation. Så 3 sorts piller samt örondroppar blev domen. 

Vi hade egentligen planer på att dyka under tiden vi var här på Koh Tao. Jag har haft kontakt med ett dykcenter och planerat (jag har Open water, men tanken var att Fredrik skulle prova dyka för första gången). Men med tanke på hans öra så var det nog bra att det inte blev av 🫣 tråkigt, men det kommer fler tillfällen! 

(null)  (null) (null) (null) (null)

Efter läkarbesöket, som förresten gick jättesmidigt med hjälp av SOS International, så åkte vi och lämnade tillbaka moppen till hyrfirman. Därefter promenerade vi runt lite bland de mer folkfyllda kvarteren. Vi åt jättegod mat på en restaurang som heter Café del Sol. Därefter gick vi runt lite till och väntade på hotellets shuttle som hämtade upp oss vid 21-tiden. 
(null)
När vi kom hem blev det ett kvällsdopp i poolen och därefter har vi packat allting. Imorgon bitti åker vi nämligen härifrån. Båten till Koh Samui går vid 9.30 och sedan har vi ett antal timmar att spendera på Samui innan flyget går till Bangkok vid 15.50.

Örondroppsdags, då måste man ligga helt stilla i 10 minuter efteråt 😅 (null)

Har visst glömt att visa vilka snygga tofflor som finns till låns här i huset 🤣 
(null)

Men nu är det verkligen sovdags, klockan är visst jättemycket.. 01.07 😅 god natt! 




Kommentera här: