Thai-style 👌

Lördag kväll och jag ligger i sängen och kollar på The Handmaid's Tale. Det har varit en lugn helg än så länge och det är hur skönt som helst!
Igår blev det en liten stund vid poolen efter jobbet och på kvällen åkte jag till gymmet.
Idag hade jag en tid bokad för att fixa naglarna kl 09. Jag och Therese var där i torsdags för att fixa bådas naglar men när det hade tagit 2 timmar för henne att få bort mina gamla naglar och Therese också skulle hinna fixa sina naglar så bestämde vi att jag skulle komma tillbaka imorse för att göra färdigt mina. 4,5 timme tog det totalt att få bort mina gamla och fixa nya naglar 🙈 det tar max en timme hemma i Sverige. Tjejen som gjorde dom var jättegullig och extremt noggrann men hon hade väl inte riktigt samma förutsättningar eller material som hemma. Hur som helst blev dom snygga iaf 🙂 hoppas att dom håller.
Efter nagelfixet hämtade jag Peder med moppen och så åkte vi till stranden. Vattennivån stod väldigt högt idag (som syns på en bild nedan), ända uppe vid solstolarna.
 
Ikväll har vi varit inne i Ban Phe och ätit på Pier Cafe. Peder åt deras välkända hamburgare och för min del blev det Panaeng, det är så gott men idag var den i starkaste laget 😅 vi stannade sedan på "Ö&B", eller ja Thailands version av vad man skulle kalla "Ö&B" 😂 De har verkligen ALLT och lite till, som syns på bilderna längst ner. Extremt mycket plast och 'krims-krams' men vi hittade det vi letade efter, nämligen en solsäng 😁 hela solsängen fraktade vi sedan i ett jättepsket på moppen hem från Ban Phe, thsi-style👌